Chalupa Borůvka - Karlov, Malá Morávka, Praděd, chata, ubytování | Ubytování
Chalupa v málé morávce, ubytování Karlov
chata, chalupa, jeseníky, Praděd, karlov, malá morávka, ubytování
167
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-167,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-2.2,vertical_menu_enabled, vertical_menu_width_290,smooth_scroll,side_menu_slide_from_right,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2,vc_responsive

PROČ SE UBYTOVAT PRÁVĚ U NÁS

Absolutní soukromí a prostor

Chalupa je v centru malé obce, majitel v objektu nebydlí. Využijete oplocenou zahrádku s posezením. Soukromí najdete ve čtyřech pokojích (každý s vlastní koupelnou), společně se můžete bavit ve velké společenské místnosti a nerušit tak spící děti

Čisté životní prostředí

Nedaleko od chalupy se nachází Lázně Karlova Studánka, oblast s nejlepší kvalitou ovzduší a vody v ČR.

Zaměřeno na rodiny s dětmi

Vybavení chalupy je přizpůsobeno pro ubytování s dětmi. Celý interiér je nekuřácký, dbáme na maximální čistotu. Zahrada je oplocená, děti můžete kontrolovat z venkovního posezení.

Komfort a

pohodlí

Přestože se budete nacházet kousek od divoké přírody, využijete komfort moderních technologií – centrální plynový kondenzační kotel, rychlý internet (50 mbit/s), moderně vybavená kuchyně včetně myčky, kávovaru či profesionálního pivního výčepu.

 

Pronájem chalupy v Jeseníkách

 

Ubytování v soukromí:

Celkem 17 lůžek – celková kapacita až 17 osob. Všechny pokoje mají funkční nábytek, LED TV, připojení na internet a vlastní koupelnu se sprchou/vanou, umyvadlem a WC.


Pokoj č. 1/ v patře: 3 x manželská postel, koupelna (sprcha, WC)
Pokoj č. 2/ v patře: 1 x manželská postel, 2 x samostatné lůžko, koupelna (vana, WC)
Pokoj č. 3/ v patře: 1 x manželská postel, 2 x samostatné lůžko, koupelna (sprcha, WC)

Pokoj č. 4/ v přízemí: 1 x manželská postel, 1 x samostatné lůžko, koupelna (sprcha, WC)


Ubytování s dětmi, přáteli či firmou

Velká společenská místnost s krbovými kamny a plně vybavenou kuchyní s pivním výčepem. Samostatné WC v přízemí, takže nemusíte rušit děti ve spánku, pokud se sami bavíte ve společenské místnosti. Pro děti je připraven dětský koutek plný hraček (od pastelek po společenské hry), v jídelně dětské židličky u velkého stolu.